Afrika Arab világ Ausztrália Ázsiai gasztronómia Bengália Bhután Buddhizmus Burma Egyiptológia Gyógynövények Hadművészet Haiku Hinduizmus, jóga India Indonézia Iszlám Japán Játék Kambodzsa Kelet kultúrája Magyarországon Kína Korea Költészet Közmondások Kunok Laosz Magyar orientalisztika Memetika Mesék Mezopotámia Mongólia Nepál Orientalizmus a nyugati irodalomban és filozófiában Perzsia Pszichedelikus irodalom Roma kultúra Samanizmus Szex Szibéria Taoizmus Thaiföld Tibet Törökország, török népek Történelem Ujgurok Utazók Üzbegisztán Vallások Vietnam Zen/Csan

Terebess Ázsia E-Tár
« katalógus
« vissza a Terebess Online nyitólapjára


Alan Watts (1915-1973)

 

Alan W. Watts
AZ ÖRÖM KOZMOLÓGIÁJA
Kalandozás a tudatosság kémiájában
Eredeti címe: The Joyous Cosmology | Adventures in the Chemistry of Consciousness (1962)
Fordította: Borz
Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár

 

Alan Watts
peter@kataibolza.hu

2020. október 27.

Tisztelt Kiadó!

Alan Watts könyvei magyar kiadásának jogait az amerikai jogtulajdonos, Az Alfred A. Knopf kiadó megbízásából ügynökségünk kezeli.

Meglepve látjuk, hogy Alan Watts könyveinek magyar fordítása az Önök honlapján elérhető és letölthető anélkül, hogy erre a jogot valaha is megvásárolták volna. Erről a tényről a jogtulajdonost is értesítettük. Mivel ez komoly jogsértés, kérjük, hogy e fájlokat haladéktalanul távolítsák el az oldalról, és erről értesítsenek minket.

Üdvözlettel:
Bolza Péter
Kátai & Bolza Irodalmi Ügynökség
Budapest
Tel: 06 1 456 0313
www.kataibolza.hu